Colegiul Nicolae Titulescu Brasov
Str. 13 Decembrie nr.125

Telefon: 0268/548046; 0268/548047; 0268/548048

 

Proiecte si activitati

EVENIMENT MEDIATIC ŞI COMUNITAR

ACTIVITATI CU PRILEJUL ZILEI DE 24 IANUARIE 2016

1 DECEMBRIE 2015

Targul liceelor 2015

DIPLOME DE LA PROIECTE NATIONALE SI INTERNATIONALE

ACTIVITĂŢI EXTRAŞCOLARE ŞI EXTRACURRICULARE (SE ACTUALIZEAZĂ PERMANENT)

PARTENERIATE (SE ACTUALIZEAZĂ PERMANENT)

La 133 ani de la naștere, să ne amintim de...... NICOLAE TITULESCU (1882-1941)

ZIUA LUI EMINESCU

Ziua de naştere a lui Mihai Eminescu – Ziua Culturii Române

„În Dobrogea istorică, de Ziua României”- excursie tematică

Elevii care s-au bucurat de aceasta escapadǎ originalǎ, la început de iarnǎ, pe malul mǎrii au fost elevii clasei a IX-a E, profil filologie de la Colegiul „N.Titulescu” Brașov (diriginte prof. dr. Știucă Nicoleta) şi  elevi ai claselor a IX-C și a XII-C, profil matematicǎ-informaticǎ de la CNI “Gr. Moisil”, Braşov (diriginte, prof. Dr. Georgescu Oana). In afara profesorilor diriginţi de la şcolile partenere, elevii au mai fost însoţiţi de d-nele prof. Valtizan Constanta şi Crǎiuţ Diana.

 

 Obiectivele noastre au fost cunoașterea unor obiective istorice şi culturale inedite din Dobrogea, în cinstea Zilei Naționale a României, dar şi dezvoltarea abilitǎţilor de comunicare şi intrrelaţionare. Elevii au vizitat Muzeul de Arheologie Constanța, Piața Ovidiu – statuia poetului, Cazinoul, Acvariul, Cetatea Histria, Moscheea din Constanța, Muzeul Marinei.

 

1 Decembrie 2014

“Balul bobocilor”

 În 07.12.2012 a avut loc Balul bobocilor din Colegiul “N. Titulescu”. Evenimentul a fost organizat (bine) de elevii clasei a XII-a D (diriginte prof. Horacsek Eva) şi s-a desfăşurat la Clubul Kasho din Braşov.

Concursuri, miss şi mister, dans, muzică, antren, veselie şi mult chef de distracţie! – cam aşa a fost. Ca să vă convingeţi vizualizaţi fotografiile!

 “Excursie tematică”

 40 de elevi ai şcolii noastre au participat la excursia tematică organizată de dl. prof. Trif Septimius. Traseul excursiei a fost: Braşov – Sighişoara – Turda – Cluj Napoca – Gilău – Valea Someşului Cald şi retur.

Obiectivele turistice vizitate au fost:

  • Salina Turda
  • Barajul şi Hidrocentrala Tarniţa
  • Muzeul Zoologic Cluj Napoca
  • Oraşul medieval Sighişoara

  “Evaluare în educaţie”

 Proiectul educaţional Parteneriat “Evaluare în educaţie” se desfăşoară în fiecare an în şcoala noastră. Anul acesta s-a desfăşurat la matematică şi, pentru prima dată şi la fizică. De organizarea şi supravegherea desfăşurării s-au ocupat d-nele prof. de matematică Drăgan Carmen – administrator de test şi Maşca Ioana. La fizică evaluarea a fost organizată de dl. prof. Horneţ Constantin şi d-na prof. Păvălucă Gabriela.

În fiecare an în care s-a desfăşurat evaluarea la matematică elevii şcolii nostre au ocupat poziţii fruntaşe. Le dorim succes tuturor participanţilor din anul şcolar 2012-2013!

  “Decennial European Pupils Meeting” – Conferinţă în Catania, Italia

 Eleva şcolii noastre, ANDRA TUDOR din clasa a XII-a F a participat cu articolul „Bicycle and the Society,s Evolution” la Conferinţa din Catania. În urma conferinţei va apare o revistă în care va fi inserat articolul elevei noastre alături de sigla şcolii şi datele de identificare ale Colegiului „N. Titulescu” Braşov.

 Vine MOŞ CRĂCIUN!

 E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

   În 21.12.2012 la ora 10 va avea loc Serbarea pomului de Crăciun. Elevii şcolii noastre, sub îndrumarea d-nelor prof. Patricia Popoiu şi Luana Nagy au pregătit un spectacol şi o mică expoziţie de sezon.